Doorzoek de website


Contact

DMF
Bankrekeningnummer
NL73ABNA0430233531

E-mail: contact.dmf2015@gmail.com

Huisregels DMF


Huisregels DMF

De DMF streeft naar eerlijke en gemoedelijke wedstrijden. Om dit te realiseren zullen wij enkele huisregels intreden. Een ieder die zich hier niet aan houdt, kan worden gediskwalificeerd of geschorst.
1) Tijdens de DMF evenementen is geweld niet toegestaan. Dit geldt voor zowel op de camping als aan de waterkant. De ernst van het incident zal door het bestuur worden beoordeeld, en zo nodig zullen sancties volgen.

2)Respect naar scheidsrechters. Onze scheidsrechters zijn allemaal vrijwilligers, behandel ze met respect. Elke beslissing van de scheidsrechter zal worden gerespecteerd. Bent u het absoluut niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, dien dan een protest in( kosten 15 euro). Dit kunt u direct na de heat aangeven. Er zal door het bestuur en de hoofdscheidsrechter een oordeel worden bevestigd. Indien mogelijk word de uitslag van de heat veranderd.
3)De DMF is lid van de IMBRA. Wij zullen dezelfde race-regels hanteren. Kijk hiervoor op: www.imbra-racing.com. Heeft u vragen over de regels, dan kunt u ons mailen: contact.DMF2015@gmail.com
4)De DMF kan wedstrijden op meerdere locaties organiseren. Wij hebben ons dan ook aan de gastclub zijn reglementen te houden.
5)Tijdens wedstrijden word iedereen gevraagd minimaal 1 uur voor aanvang aanwezig te zijn. De schema's van de wedstrijden kunnen altijd worden aangepast. Iedereen dient ook de opgegeven transponders te gebruiken, om vertraging te voorkomen.

6)Respect tijdens de wedstrijd. We streven naar eerlijke wedstrijden, en spannende wedstrijden. Zoals de reglementen van de IMBRA aangeven, zijn er passeer voorbeelden gemaakt. Om crashes en discussies langs de waterkant te voorkomen, word gevraagd dat een ieder zich aan deze regels houdt. Schelden op de steiger is niet toegestaan.

Verzoek: De DMF is ontstaan door vrijwilligers, wij vragen een ieder die lid is van DMF zijn steentje bij te dragen. Van ophaalboot tot scheidsrechter, alle hulp is welkom. Zonder vrijwilligers zijn er geen wedstrijden.